ASISTENCE TEKNIKE

Ne jemi të kënaqur dhe krenarë t’ju shërbejmë juve, klientëve tanë të çmuar, me produktet tona cilësore me ekipin tonë të kualifikuar.

  • Asistencë në terren 365 ditë në vit: ne ju ofrojmë gjithmonë një paketë asistence në vend, në çdo kohë dhe pavarësisht nga problemi juaj.
  • Tarifa të personalizuara: bazuar në llojin e qirasë që keni zgjedhur, ditore, javore, mujore ose vjetore, do të keni mundësinë të zgjidhni llojin e tarifës që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.