Kush Jemi?

BALLIU BI SHPK operon ne tregun Shqiptar prej me shume se 25 vitesh ne TREGTIMIN, DHENIEN ME QERA dhe Asistence Teknike te pajisjeve industriale profesionale specifike. BALLIU BI ofron makineri te ndryshme ne sektorin e ndertimit, minierave, guroreve, metal mekanika, sistem ngrohje per industri, buqesi e blektori, paisje per auto oficina dhe shume produkte te tjera.

Te gjitha produktet jane made in ITALY.

Prej.

1994

Eksperience 30-vjecare!

Gama e gjerë e pajisjeve na lejon të plotësojmë nevojat e bizneseve të vogla dhe të mesme që operojnë në sektorin e ndërtimit dhe rizhvillimit urban, si dhe të kompanive që operojnë në sektorët e industrisë, energjisë dhe ndriçimit.

Makineritë gjithmonë në gjendje perfekte dhe në përputhje me dispozitat ligjore: duke marrë pajisjet që ju nevojiten, ju nuk do të duhet të shqetësoheni për të kontrolluar asgjë. Makineritë tona janë të garantuar gjatë gjithë ciklit të saj jetësor nga një sistem mirëmbajtjeje dhe riparimi që siguron besueshmëri maksimale
Cilesi
100 %
Garanci
Maksimale
Produkte
+1500 Produkte
Staf
+15 Persona

Ne jemi të kënaqur dhe krenarë t’ju shërbejmë juve, klientëve tanë të çmuar, me produktet tona cilësore me ekipin tonë të kualifikuar.

  • Asistencë në terren 365 ditë në vit: ne ju ofrojmë gjithmonë një paketë asistence në vend, në çdo kohë dhe pavarësisht nga problemi juaj.
  • Tarifa të personalizuara: bazuar në llojin e qirasë që keni zgjedhur, ditore, javore, mujore ose vjetore, do të keni mundësinë të zgjidhni llojin e tarifës që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.